Értesítés a Bambi Iskoláskor Előtti Intézménybe való íratkozásról a 2024-2025-es iskolaévre

 

Értesítjük a szülőket, hogy intézményünkben az íratkozás 2024.04.15-től 2024.05.10-ig tart.

A kérelmek és a dokumentációk begyűjtése 2024.április 15. és 2024.május 10. közötti időszakban történik.

Az óvodába való íratkozás kötelező a 2018.március 1. és 2019. február 28. közötti időszakban született gyermekek számára.

Azok a gyermekek, akik már tavaly is intézményünkbe jártak, automatikusan folytathatják a következő tanévet, nem kell újra íratkozniuk.

Kizárólag az újonnan íratkozó gyermekeket kell elektronikus úton bejelenteni intézményünkbe a www.euprava.gov.rs portálra.

Az újonnan íratkozó gyeremekek szülei ki kell, hogy töltsenek egy űrlapot a gyermekek általános adataival kapcsolatosan, amelyet szkennelve vagy fotó formájában kell vissza küldeni a következő e-mail címre bambi@stcable.net . Az űrlap az intézmény honlapján található a www.bambi.edu.rs -n.

Az íratkozásról bővebben a www.bambi.edu.rs oldalon olvashatnak.

További információkért a következő telefonszámon lehet érdeklődni minden munkanapokon 8-tól 12 óráig a 024/711-148, illetve e-maileben a bambi@stcable.net honlapon.

A következő dokumentációkat, igazolásokat kell még átadni amennyiben a családnak van :

  • családi pótlékra való jogosultság
  • anyagi támogatásra, szociális segélyre való jogosultság
  • egy családból 2 gyermek beíratása esetén mellékelni kell mindkét gyermek anyakönyvi bizonylatát
  • sajátos nevelési igényű gyermeke esetén bizonylat az illetékes szervtől

Amennyiben a szülő már rendelkezik a fent említett dokumentáció valamelyikével, szkennelve jutassa el a bambi@stcable.net e-mail címre.

Túljelentkezés esetén az intézmény a Beíratkozásra vonatkozó szabályzat szerint jár el.

„Bambi” Iskoláskor Előtti Intézmény,Topolya

 

Általános adatok a gyermekről

Utasítások szülők számára

Értesítések

Mesekönyvekkel gazdagodott a Bambi óvoda

A Bambi Iskoláskor Előtti Intézményben a járványügyi előírások betartása mellett zajlik a munka. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásának köszönhetően mesekönyveket sikerült vásárolni, 97 ezer dinár értékben. A könyveket örömmel vették birtokba a kicsik, a játék és szórakoztatás mellett [...]

Humanitárius vásár Olivér és Lana megsegítésére

Felhívás Tisztelt Hölgyem/Uram! A Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény a gyermekhét keretein belül „ADAKOZZUNK ! SEGÍTSÜNK!”mottóval humanitárius vásárt  szervez Olivér és Lana megsegítésére,amely 2020.október 9-én 16 és 18 óra között a Felvonulási  téren kerül megrendezésre.Meghívjuk Önöket ,hogy részesei legyenek e [...]

Menü