Értesítés a Bambi Iskoláskor Előtti Intézménybe való íratkozásról a 2022-2023-as iskolaévre

Értesítjük a szülőket,hogy intézményünkben az íratkozás 2022.04.18-tól 2022.05.08-ig tart.

Az óvódába való íratkozás kötelező a 2016.március 1. és 2017.február 28. közötti időszakban született gyermekek számára.

Azok a gyermekek, akik már tavaly is intézményünkbe jártak,automatikusan folytathatják a következő tanévet,nem kell újra íratkozniuk.

Kizárólag az újonnan íratkozó gyermekeket kell elektronkus úton bejelenteni intézményünkbe.Az íratkozáshoz csak a kitöltött kérdőívet kell eljutatni a www.euprava.gov.rs portálra.

Túljelentkezés esetén előnybe részesülnek azok a gyermekek,aki már tavaly is intézményünkbe jártak,valamint azok a családok,ahol minkét szülő illetve gyám munkaviszonyban van.

Az újonnan íratkozó gyeremekek szülei ki kell,hogy töltsenek egy űrlapot a gyermekek általános adataival kapcsolatosan, amelyet szkennelve vagy fotó formájában kell vissza küldeni a következő email címre bambi@stcable.net . Az űrlap az intézmény honlapján található a www.bambi.edu.rs -n.

Az íratkozásról bővebben a www.bambi.edu.rs oldalon olvashatnak.

További információkért a következő telefonszámon lehet érdeklődni minden munkanapokon 8-tól 13 óráig a 024/711-148, illetve emaileben a bambi@stcable.net honlapon.

A következő dokumentációkat,igazolásokat kell még átadni amennyiben a családnak van :

-családi pótlékra való jogosultság

-anyagi támogatásra,szociális segélyre való jogosultság

-egy családból 2 gyermek beíratása esetén mellékelni kell mindkét gyermek anyakönyvi bizonylatát

-sajátos nevelési igényű gyermeke esetén bizonylat az illetékes szervtől

Amennyiben a szülő már rendelkezik a fent említett dokumentáció valamelyikével,szkennelve jutassa el a bambi@stcable.net email címre.

Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény,Topolya